Dijkos

ZTaHL wordt gemaakt door DIJKOS, een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de metaalbewerking. Onze kennis en ervaring met het bewerken van metaal zetten we nu in voor het maken van design meubels. ZTaHL begon met het maken van grote en bijzondere lampen, nu bestaat onze collectie uit verlichting, outdoor en tafels.

Productie

Wij produceren met duurzaam roestvrij staal. Rvs is sterk, onderhoudsvrij en behoudt de kwaliteit. We maken producten volledig van staal of combineren met andere materialen, bijvoorbeeld met hout. We kijken om ons heen en laten ons inspireren. Nieuwe ideeën worden vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt.

Lees hier meer over onze werkwijze en kwaliteit.

Eigenzinnig design

Wij maken ZTaHL zoals wij dat willen. Wij voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL maakt collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

Met de hand gemaakt

De makers van ZTaHL maken meubels met de hand. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL is zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw product.

Onverzettelijke kwaliteit

Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL maakt sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.

Wij hebben het geluk dat we als organisatie mensen mogen inspireren om in hun interieur een persoonlijk stijlstatement te maken.  Hierin werken we creatief en vernieuwend, maar ook sympathiek en toegankelijk en een tikkeltje rebels. Het is voor ons fantastisch om te zien dat onze artikelen in magazines, op beurzen en in winkels terug te vinden zijn. Mensen mogen volgens ons optimaal genieten van het leven en een belangrijk onderdeel hiervan is je woongenot. Een ander belangrijk onderdeel van het leven is je werk. Werken binnen onze organisatie betekent werken in een organisatie waarin we van iedere medewerker bevlogenheid verwachten. Wij willen onze klantenvragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden. De laatste jaren zijn wij er als organisatie achter gekomen dat ons werkgeluk nog beter moet kunnen. Soms ervaren we stress, waar dit eigenlijk niet zo zou hoeven zijn. Dankzij de subsidie duurzame inzetbaarheid willen we deze stressfactoren verder gaan  reduceren en samen met het team verbeteringen inzetten. Daarnaast zijn onze medewerkers zich dankzij gesprekken die we voeren bewuster geworden van ontwikkelmogelijkheden. Nu is het taak om met de subsidie duurzame inzetbaarheid de medewerkers ook te helpen zich te bewegen op pad van ontwikkelingen.  Als dit een gezonder en beter klimaat brengt voor onze medewerkers, dan profiteren onze klanten daar uiteindelijk ook van!  En op deze manier kunnen onze medewerkers nu maar ook in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk zijn. Zowel werk- als woongenot mogen tenslotte optimaal te zijn.