ZTaHL

ZTaHL is een Nederlandse producent van handgemaakte, stalen lampen. Wij geloven erin dat onze stalen lampen ruimtes een unieke uitstraling geven. Onze stalen lampen:

  • – Hebben een eigenzinnig design
  • – Worden met de hand gemaakt
  • – Zijn van onverzettelijke kwaliteit

U koopt onze lampen bij de betere verlichtings- en meubelzaken.

Productie

Wij produceren met duurzaam roestvrij staal. Rvs is sterk, onderhoudsvrij en behoudt de kwaliteit. We maken producten volledig van staal of combineren met andere materialen, bijvoorbeeld met hout. We kijken om ons heen en laten ons inspireren. Nieuwe ideeën worden vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt.

Lees hier meer over onze werkwijze en kwaliteit.

Eigenzinnig design

Wij maken ZTaHL zoals wij dat willen. Wij voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL maakt collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

Met de hand gemaakt

De makers van ZTaHL maken meubels met de hand. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL is zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw product.

Onverzettelijke kwaliteit

Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL maakt sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.