Dijkos

ZTaHL wordt gemaakt door DIJKOS, een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in de metaalbewerking. Onze kennis en ervaring met het bewerken van metaal zetten we nu in voor het maken van design meubels. ZTaHL begon met het maken van grote en bijzondere lampen, nu bestaat onze collectie uit verlichting, outdoor en tafels.

Productie

Wij produceren met duurzaam roestvrij staal. Rvs is sterk, onderhoudsvrij en behoudt de kwaliteit. We maken producten volledig van staal of combineren met andere materialen, bijvoorbeeld met hout. We kijken om ons heen en laten ons inspireren. Nieuwe ideeën worden vertaald naar concrete producten, met staal als hoofdingrediënt.

Eigenzinnig design

Wij maken ZTaHL zoals wij dat willen. Wij voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL maakt collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

Met de hand gemaakt

De makers van ZTaHL maken meubels met de hand. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL is zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw product.

Onverzettelijke kwaliteit

Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL maakt sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.

Subsidie Duurzame Intzetbaarheid

Wij hebben het geluk dat we als organisatie prachtige voorwerpen maken, die het woongenot van onze afnemers doet toenemen. Het is voor ons fantastisch om te zien dat onze artikelen in magazines, op beurzen of in winkels terug te vinden zijn. Mensen dienen volgens ons ook optimaal te mogen genieten van het leven en een belangrijk onderdeel hiervan is je woongenot. Een ander belangrijk onderdeel van het leven is je werk. Werken binnen onze organisatie betekent werken in een flexibele organisatie. Wij willen onze klantenvragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden. De laatste jaren zijn wij er als organisatie achter gekomen dat ons werkgeluk nog beter moet kunnen. Soms ervaren we stress, waar dit eigenlijk niet zo zou hoeven zijn. Dankzij de subsidie duurzame inzetbaarheid willen we deze stressfactoren reduceren en samen met het team verbeteringen inzetten. Daarnaast willen we onze medewerkers bewust maken van hun eigen leerontwikkeling. Waar staan ze momenteel? Zijn er zaken die zij in hun persoonlijke groei kunt verbeteren? Maar anderzijds dienen de schakels in de organisatie ook te leren. Welke zaken gaan goed? Welk zaken gaan minder goed? En hoe kunnen we van elkaar leren, zodat processen voor de klant nog beter verlopen. Dankzij de subsidie Duurzame Inzetbaarheid van het Sociaal Europees Fonds willen we zorgen dat dit een vaste cultuur wordt in onze organisatie. Op deze manier kunnen onze medewerkers nu maar ook in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk zijn. Zowel werk- als woongenot dienen tenslotte optimaal te zijn.