Showroom Uden

Een goede indruk krijgen van de verschillende collecties van ZTaHL? Maak dan gerust een afspraak om langs te komen in onze showroom aan de Energielaan 2a in Uden (alleen voor leveranciers). Hier wordt een selectie getoond van onze verschillende collecties in verlichting en meubilair. Op deze locatie is ook onze werkplaats te vinden waar al onze producten worden gemaakt.

De Woonindustrie

De Woonindustrie (voorheen Home Trade Center) is een interieurcentrum waar interieuraanbieders hun collecties presenteren aan andere mensen uit het vak en geïnteresseerde consumenten. Ook ZTaHL heeft hier een showroom (showroom nummer: A013C). Verspreid over meer dan 40.000 m2  vinden bezoekers een grote variatie aan meubels en accessoires. Bekijk voor meer informatie de website van De Woonindustrie.

Een kijkje nemen?

Heb je interesse in de verkoop van onze collectie en wil je graag een kijkje komen nemen in de showroom in Uden of bij de Woonindustrie in Nieuwegein? Dan maken we graag een afspraak. Neem daarvoor contact met ons op. Voor consumenten is het eveneens mogelijk om samen met de detaillist een afspraak te maken.

Eigenzinnig design

Wij maken ZTaHL zoals wij dat willen. Wij voeden ons met inspiratie en vertalen dit naar staal. ZTaHL maakt collecties volgens eigenzinnig design en we verwachten dat het jou aanspreekt.

Met de hand gemaakt

De makers van ZTaHL maken meubels met de hand. Wij ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. ZTaHL is zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw product.

Onverzettelijke kwaliteit

ZTaHL is ‘Made in Holland’. Wij maken producten die staan als een huis. Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL maakt sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen.