Al meer dan 30 jaar is het ontwerpen en produceren van modern vormgegeven verlichtingsarmaturen in RVS en staal ons ambacht.

Als productiebedrijf zijn wij constant bezig met het vernieuwingen. Uiteraard blijft onze kwaliteit altijd gewaarborgd. Zo hebben wij inmiddels een nieuwe huisstijl, website en brochure en verpakking ontwikkeld.

Een aanvullend onderdeel van de verbeterde verpakking is een boekje over ZTaHL toe te voegen aan iedere lamp. In dit boekje staat beschreven hoe de lamp is gemaakt een waaraan ons product moet voldoen. Wij verwachten van onze dealer verkooppunten dat zij op de hoogte zijn van onze kwaliteit en werkwijze.

Logo ZTaHL Illumiantors

Elk product is uniek

De makers van ZTaHL maken alle verlichting met de hand, dus ieder product is uniek. Geen model is exact hetzelfde. We ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf in Nederland. We kijken om ons heen en laten ons inspireren. Wij werken regelmatig samen met jonge Nederlandse designers met wie ideeën worden vertaald naar concrete producten met staal als hoofdingrediënt. Bij het aansluiten van onze lampen werken wij samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van IBN.

Eerlijke materialen

Wij produceren met duurzaam RVS en staal. Deze materialen zijn sterk en onderhoudsvrij en behouden de kwaliteit. Onze producten bestaan bijna volledig uit staal of uit staal in combinatie met andere materialen zoals hout, metalen en stoffen kappen.

Let op: blauw-staal is een natuurlijk product en kan dus verschillen in kleurnuances (zie afbeeldingen). Wij verwachten van onze dealer verkooppunten dat zij de (eind)klant voorzien van deze informatie.

 

Blauwstaal ZTaHL Illuminators

IJzersterk in kwaliteit en design

Wij maken producten die staan als een huis, Wij noemen onze kwaliteit niet goed, maar onverzettelijk. ZTaHL maakt sterke collecties en dat mag je letterlijk nemen

Maatwerk

Naast onze eigen collecties, maken wij ook producten op maat. Wij maken producten van ZTaHL volledig afgestemd op jouw wensen. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk. Laat uw informeren in de winkel bij uw verkoper.

Projecten

Ook verwerken wij ZTaHL in diverse mooie projecten. We bedenken, ontwerpen en maken nieuwe producten op maat in samenwerking met architecten en projectinrichters. Volledig afgestemd op het project.

“Gun jezelf het licht van ZTaHL”